Suntem un birou de avocați specializați în drept societar, clienți privați, soluționarea disputelor și restructurarea afacerilor. De 15 ani avocații noștri au participat în mod nemijlocit în cele mai sofisticate mandate din România. Serviciile noastre sunt transfrontaliere, multidisciplinare, iar tranzacțiile instrumentate de noi sunt de multe ori premiere pe piață.

Vorbim un limbaj simplu, cum puțini avocați o fac.
Ne rezervăm timp pentru a înțelege cum funcționează afacerile clienților și unde vor să ajungă aceștia. Clienții ne angajează în probleme în care discreția, încrederea și managementul eficient al proiectelor sunt esențiale pentru succes. Dacă există o soluție legală, o vom gasi și o vom implementa.

Însă cel mai important este faptul că suntem cu adevărat pasionați de dreptul afacerilor și de dreptul ca afacere.


DREPT SOCIETAR ȘI COMERCIAL

Serviciile noastre cuprind întreaga gamă a dreptului societar, inclusiv înmatriculare și lichidare de societăți, administrarea societăților și adunări ale asociaților, protecția drepturilor asociaților și acționarilor, emisiuni de acțiuni, transferuri și distribuiri de dividende.

Asigurăm consiliere privind structurarea și implementarea tranzacțiilor dintre societăți, achiziții de active, fuziuni și achiziții, asocieri, reorganizări, divizări și răscumpărări de acțiuni.

SOLUȚIONAREA DISPUTELOR

Reprezentăm în mod regulat clienții în probleme contencioase, de la faze incipiente și pâna la cele mai complicate procese. Am reprezentat clienți în litigii imobiliare, conflicte dintre asociați și acționari, construcții, financiar și contencios administrativ.

Serviciile noastre includ reprezentarea în litigiile în fața instanțelor române în toate gradele de jurisdicție, arbitraj, soluționarea alternativă a disputelor prin mediere și tranzacții extrajudicare, recunoașterea și executarea hotărârilor judecătorești și arbitrale străine în România.

CLIENȚI PRIVAȚI

Serviciile noastre pentru clienți privați includ planificarea administrării activelor, planificare succesorală, fiscală și convenții matrimoniale în caz de casătorie și divorț. Pe lângă serviciile furnizate pentru clienți privați în jurisdicții recunoscute, asigurăm servicii de înființare și administrare a activelor fiduciare în România și la nivel internațional, trusturi în jurisdicții offshore și soluționarea disputelor legate de fiducie.

IMOBILIAR

Avem o gamă foarte bine structurată de servicii pentru sectorul imobiliar, datorită unei participări semnificative la toate ciclurile unei dezvoltări imobiliare, începând cu achiziția și construcția de imobile, până la finanțarea și vânzarea acestora.

Suntem bine familiarizați cu specificul mediului de reglementare și administrație publică din România. Serviciile noastre includ reprezentarea clienților în procedurile de licitații pentru contracte de lucrări de construcții și de proiectare, garanții, asigurare, numirea și răspunderea profesioniștilor din proiect (proiectanți, ingineri, arhitecți, etc:), reglementare și impozitare.

INSOLVENȚĂ ȘI RESTRUCTURĂRI

Reprezentăm creditori garantați și negarantați, furnizori de finanțare, investitori, cumpărători de active, consilii de administrație, administratori judiciari în proceduri de concordat, mandat ad hoc, insolvență și faliment.

Am participat în mod activ în proceduri de insolvență de notorietate din România în ultimii ani pentru un portofoliu divers de clienți, din sectoare cum ar fi imobiliar, industrial, media și comunicații.

Serviciile noastre includ litigii în insolvență, vânzari de active, contracte intercreditor, răspunderea administratorilor și tranzacții de insolvență structurate.


Este simplu să lucrezi cu noi. Trimite un curriculum vitae și o scrisoare de intenție și explică de ce vrei să lucrezi aici. Dacă vom considera că esti potrivit/potrivită, vom verifica referințele tale și te vom programa pentru un interviu.

office@tlaw.ro
Suntem localizați chiar în centrul Bucureștiului.
De la aeroportul Otopeni, îți va lua 20 minute să ajungi la noi.

Adresa: Calea Dorobanților, nr. 184, Sector 1, București, România.
Număr de telefon: 021 230 64 91
Click aici pentru harta.